2 Ekim 2014 Perşembe

Uzun Yaşamanın 8 Kuralı

İnsanlar yaşadığından beri hep daha fazla yaşamak amacındadır. Bunun nedeni insanoğlunun verdiği yaşam mücadelesini sürdürme isteğidir. Peki, yaşamımızın uzatmanın yollarını nasıl öğreneceğiz? Bunun yollarını bu yazımızda inceleyeceğiz.
Uzun Yaşamanın 8 Kuralı
Uzun Yaşamanın 8 Kuralı
İnsanoğlu yaşamını uzatmak için en başta hastalıklarla savaşmalıdır. Bunun için de çocuk yapmalıdır. Çocuk yapmak onun bir amacı olacak. Hayata tutunmak ve her türlü zorluğa karşı göğüs gerebileceği bir sebebi olacaktır. Herkesin şu hayatta bir amacı olmalıdır. Hele ki uzun yaşamak istiyorsanız bir çocuk sahibi olarak babalığı veya anneliği tadarak ya da torun sahibi olarak kendini bir anda bulabilirsiniz. Belirli miktarda çay ve kafein tüketin. Fazlası zarar olduğunu unutmayalım. Vücudunuzu tanıyın ayna da kendinize bakın gerekirse
çırılçıplak soyunun öyle bakın kendinizi keşfedin. Belirli bir saatte yemek yiyin. Bunu yapmanız vücudunuzu bir rutine sokacaktır sindiriminize iyi gelecektir. Ne kadar da yapamasak da uzun yaşamak istiyorsak bunu yapmamız gerektiğini unutmayalım. Genellikle uçak seyahatlerimizde karşımıza çıkan x-ray cihazlarının daha ne tür zararı olduğu bilinmiyor. Bu ve bunun gibi aletlerden olabildiğince geçmeyin bu size zarar verecektir. Dünyaca ünlü vitamin hapları bulunmaktadır. Bunları almak yerinde doğal olarak yiyebileceğiniz meyvelerden vitaminlerinizi almaya dikkat edin. İlaçların bir kimyasal olduğunu unutmayın. Son olarak da bütün ağırlığımızı çeken ayaklarınıza gerekli özeni gösterin. Onları rahat tutun topuklu ayakkabı ve ya sıkacak türden ayakkabı tercih etmeyin. Bu gibi ayakkabılar sağlığımız ve ilerisi için belirli hastalıklar doğuruyor.

Uzun Yaşamanın 8 Kuralı ve Önemi

Uzun Yaşamanın 8 Kuralı
Uzun Yaşamanın 8 Kuralı
Hayatlığınız da değer verdiğiniz birileri varsa eğer ve bunları kaybetmemek istiyorsanız, olabildiğince onlarla vakit geçirmek istiyorsanız bu verdiğimiz tavsiyelere uymaya çalışmanız lazım. Ne kadar yaşayıp yaşamamak elimizde olmayabilir, amahastalıklarla nasıl savaşacağımız bizim elimizdedir.

Hiç yorum yok: