2 Ekim 2014 Perşembe

Bebeğin Cinsiyetini Belirleme

Hamile kalan kadınların ve eşlerinin en fazla aklında yer eden sorulardan bir tanesi de bebek cinsiyeti. Çünkü günümüzde resmi bir çözüm yolu olmasa da halk arasında denenen bazı yöntemlerin sonrasında istenilen cinsiyete sahip bebeklerin dünyaya geldiği söylenmektedir. Türkiye’de bol sebze yiyen annenin kız çocuğu, bol et yiyen annenin ise erkek çocuğu olacağı gibi bir düşünce tarzı şimdilerde bile kendine yer bulmayı başarıyor.

Bebeğin Cinsiyetini Belirleme
Bebeğin Cinsiyetini Belirleme
Teknolojinin ve bilimin ilerlemesi, bebek cinsiyeti konusunda çok daha etkili sonuçların çıkmasını da sağlıyor. Bu yöntemlerin bazısının ne olduğu tam anlamı ile insanlara anlatılmasa da kimisi bilimi en iyi şekilde kullanarak bebeklerin cinsiyetlerini belirlediklerini söylemektedir. Ancak bebeklerin cinsiyeti konusunda
 insanların en fazla güvendiği şeylerin başında ise Çin takvimi geliyor. Pek çok kişiye göre aslında eğlence amaçlı gibi görülse de özellikle de kadınlar kimi zaman bu konunun çok daha fazla üzerinde duruyor.

Bebeğin Cinsiyetini Belirleme
Bebeğin Cinsiyetini Belirleme
Bu takvimde önemli olan şey ay ve yaş. Kadınlar var olan takvime bakarak hangi yaştaysa o yaşın karşısındaki aylarda yer alan takvime göre bebeğinin kız ya da erkek olması için çalışmalar yapabilecektir. Örneğin 20 yaşındaki bir kadın Nisan ayında hamile kalınca erkek bebeği olacaksa 28 yaşındaki bir kadının Nisan ayında hamile kalması sonrasında ise kız bebeği olacaktır. Ancak daha önce de söylendiği gibi bu takvim asla kesin sonuçları beraberinde getirmez.

Hiç yorum yok: