2 Ekim 2014 Perşembe

Zayıflama Teknolojileriyle Zahmetsizce Kilo Verin

Erkeklerinde bayanlarında en büyük dertleridir fazla kiloları. Bu fazla kilolardan kurtulmak için çeşitli diyetler yapılır, sporlar yapılır ancak istenilen incelik sağlanılamaz. Bizlerde sizlerin daha ince ve güzel görünmeniz için son yıllarda birçok kişinin kullandığı kavitasyon, lenf drenaj, pasif jimnastik yöntemlerini araştırdık.
Zayıflama Teknolojileriyle Zahmetsizce Kilo Verin
Zayıflama Teknolojileriyle Zahmetsizce Kilo Verin

Teknolojik Zayıflama Yöntemleri


Teknolojinin gelişmesi bizlere birçok imkanda beraberinde getirdi. Teknolojik zayıflama yöntemlerinde hayatımıza yeni getirilen yenilikler arasında.
Bu yöntemlerden bir tanesi de kavitasyon. Uygulanan bu yöntemle ultrason sayesinde yağ dokusundaki hücrelerin dağıtılarak parçalanması sağlanır. Daha sonrasında parçalanan hücrelerden arta kalan yağ molekülleri vücuttan atılarak incelme sağlanır. Bir seansta yaklaşık olarak 2 cm incelme sağlanabilmektedir.
Diğer bir yöntem ise lenf drenaj yöntemi. Bu yöntemde vücuda uygulanan masaj ve baskı sayesinde kan dolaşımı hızlandırılır. Bu sayede damarlarda biriken sıvılar ve ödemler atılır. Özellikle selülit için kullanılan bu yöntem oldukça başarılı olmaktadır. Diğer bir yöntem ise pasif jimnastik. Bu yöntemle vücudumuzun belirli yerlerine düşük voltajlı elektrik verilerek kasların kasılması ve yağların eritilmesi sağlanıyor.
Zayıflama Teknolojileriyle Zahmetsizce Kilo Verin
Zayıflama Teknolojileriyle Zahmetsizce Kilo Verin

Hafif acılara neden olsa da bu yöntem seanslar halinde oldukça başarılı sonuçlar alınıyor. Başka bir zayıflama yöntemi ise power plate. Bu yöntemle vakti olmayanların zayıflaması sağlanıyor. Titreyen zemini sayesinde her gün 15 ila 20 dakikalık seanslar ile incelme sağlanabiliyor.

Sizlerde teknolojik zayıflama yöntemlerini kullanarak fazla kilolarınızdan kurtulabilir ve istediğiniz vücutlara kavuşabilirsiniz. Üstelik selülitlerede iyi gelen yöntemlerle daha sıkı vücutlar sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok: