24 Eylül 2007 Pazartesi

Ringofon Satış Ortaklığı ile Gelirinizi Artırın

Merhaba bloğumun okuyucuları sizlere bugün ringofon satış ortaklığını anlatacağım.Öncelikle nedir bu diye sorarsanız size Google AdSense'den sonra önerebileceğim en iyi para kazanma yönteminin adıdır.

Ringofon Nedir ?

Ringofon cep telefonları için oyun,müzik,program,fal ve türevi şeylerin hizmetini internet üzerinden veren bir kurumdur.Ringofon kısa ifade ile bu.Birde Şu an türkiyede popüler olan Garanti Arkadaş.com'un reklamlarınıda yapmakta.

Biz webmasterları ilgilendiren tarafı ise Affiliate programı.Yani Sitemiz için Ringofon Affiliate programına hiçbir ücret ödemeksizin üye olacağız ve sitemiz üzerinden bu cep telefonu oyunlarını,programları,müzikleri,oyunları ve türevi şeyleri yayınlayarak para kazanacağız.Ben başlarda ringofon'a güvenmiyordum.Ama gördümki düzenli olarak ödeme yapıyorlar.Ve en önemlisi Ringofon Firması Tamamen Türklerin oluşturduğu bir sistem.

Reklam başvurunuz onaylandıktan sonra panelinizden isterseniz ringofon reklamlarını sitenize koyabilirsiniz.İsterseniz Garanti Arkadaş reklamlarını koyabilirsiniz.

Ne Kadar Kazandırır Peki ?

Garanti Arkadaş Banner'larınızla yayınladığınız reklamlardan her üye başına 0,75 $ para kazanırsınız.Yani sitenize biri girdi ve garanti arkadaş reklamlarına tıkladı.Tıkladıktan sonra garanti arkadaş arkadaşlık sistemine üye olursa siz 0,75$ gelir elde etmiş olursunuz.

Bir Başka Reklam çeşidi olan ringofon reklamları ile ; mesela sitenize ringofon logo,melodi,oyun veya herhangi birinden reklamları yayınlamaya başladınız.Bunlara tıklayıp telefonuna melodi,oyun falan indirecek olan her 1 kişiden 1,00$ elde etmiş olursunuz.

Diğer Gelir Tablolarını incelemek için tıklayın.

Sisteme Kayıt Olmak için Tıklayın

Hiç yorum yok: