2 Ekim 2007 Salı

Gadget Reklamları

Bugün itibari ile, “minik-siteler” şeklinde gösterilen Google Gadget Reklamlarının AdSense yayıncılarının sitelerinde gösterilmeye başladığını memnuniyetle belirtmek isteriz. Bu reklamlar, sitenizi ziyaret eden kullanıcılar için ilgi çekici ve interaktif olduğu kadar reklamverenlere de ayrı bir değer katar. Sonuç olarak, reklamcılar ilgili hedef kitleye ulaşmış olur, kullanıcılar zenginleştirilmiş bir reklam deneyimi tecrübe eder, resim reklam formatı kullanan yayıncılar da reklam alanlarındaki rekabetin artmasını sağlamış olur.

Gadget reklamlarının ne şekilde olduğunu merak ediyorsanız, aşağıda AdSense programımızın tanıtımını yaptığımız bir gadget reklamı bulabilirsiniz:


Gadget reklamları farklı şekillerde, ölçülerde ve formatlarda olabilir. Daha fazla gadget reklamı görmek isterseniz, Google Gadget Reklam merkezini (şimdilik sadece İngilizce) ziyaret etmenizi öneririz. Ayrıca Gadget Reklamlarının AdSense program politikalarına uyması gerektiğinden ve “maymunu yakalayın” tarzı rahatsız edici reklamlar olmayacağından emin olabilirsiniz.


Gadget Reklamlarının sitenizde görüntülenmesine hazır mısınız? Bu reklamların görünmesi için, reklam kodunuzu oluştururken, resim reklam formatını da seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca, gadget reklamları orta boy dikdörtgen, ana afiş, ve gökdelen formatındaki reklam birimlerinde en fazla bulunmaktadır. Ancak yine de Gadget reklamların sitenizde görünmesinin bir garantisi olmadığını hatırlatırız. Gadget reklamları hakkında sorularınız mı var? Lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Bu mesaj Hakkındaki görüşlerinizi AdSense Yardım Forumunda belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok: