25 Eylül 2007 Salı

Ringofon'da Para Kazanma ipuçları

Evet arkadaşlar sizlere bundan önceki makalelerimde sizlere ringofon ile yayınlayabileceğiniz reklam çeşitlerini ve türevlerini anlatmıştım.

Şimdi Ringofon reklamları ile para kazanabilmek için nasıl bir siteniz olmalı ve nasıl bir hedefleme yapmanız gerektiğini anlatacağım.

Öncelikle Ringofon reklamları arasından Garanti Arkadaş reklamlarını yayınlamayı seçtiyseniz başta bir kere sizin sitenizde arkadaşlık içerikli ve benzeri birşey olması gerekir.Yani sitenize gelen ziyaretçi profili arkadaş aramalı yada arkadaşlığa yatkın kişiler olmalı.Böyle bir ziyaretçi profiliniz olduğunda hitinizde yüksek olduğu zaman Ringofon Garanti Arkadaş reklamlarından oldukça iyi paralar kazanma şansınız yüksektir.

İkinci bir mesele ise Ringofonun kendi logo,melodi,fal v.b reklamlarını sitenizde yayınlıyorsanız ziyaretçi profiliniz yukarıda anlattığım Garanti Arkadaş ziyaretçi profili ile aynı olabilir ama tam verim alamazsınız.Ringofon reklamlarından tam verim alabilmeniz için sitenize giren kişi bir kere cep telefonuna bedava oyun melodi fal v.b şeyler arayan biri olması gerekir.Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım.Yani öyle bir site yapınki sitenize giren ziyaretçilerin büyük bir yüzdelik dilimi cep telefonlarına bedava cep melodi,oyun v.b arayan kişiler olmalı.

İşte böyle bir sitenize ringofon reklamları koyduğunuzda inanılmaz paralar kazanmanız için önünüzde hiçbir engel yoktur.İyi günler dilerim.

Hiç yorum yok: