28 Ağustos 2007 Salı

Google AdSense'i diğer reklam ağlarından farklı yapan nadir?

Bu yenilikçi Google iş çözümü sitenizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır. İşte programımızın avantajlarından bazıları:
Kullanıcılarınızın ilgisini çekecek reklamlar yayınlayın. Google AdSense okunması kolay, metin ve resim tabanlı ve sayfalarınızın içeriğine ve Arama için AdSense sorgularınıza hedeflenmiş reklamlar getirir.
Google'ın arama teknolojisinin gücünden yararlanın. AdSense'in kaynağı Google'ın eşsiz arama ve sayfa sıralama teknolojileridir. Web sayfalarının içeriğini ve konusunu tespit ederiz ve Google reklamlarını sayfalarınızla eşleştiririz.
İstenmeyen reklamları filtreleyin. Google bir editör ekibini, filtreleme teknolojisini ve sizin için doğru olabilecek filtre setlerini bir araya getirir.
Başlamak hızlı ve kolaydır. AdSense'e başlamak kolaydır ve asla çaba harcamanızı gerektirmez. Size sadece istediğiniz web sayfalarınıza ekleyebileceğiniz birkaç satır HTML veririz. Google reklamlarını sayfalarınızda yayınlayarak daha fazla reklam kazancı elde etmeniz sadece birkaç dakika sürer.

Hiç yorum yok: